Review-uri de ceasuri

Ceas de mână bărbătesc: Obaku V157 GMCIRN

Obaku e o companie nouă de ceasuri (a fost lansată în 2007 în Danemarca), numele fiind preluat din Budism (e una dintre cele trei şcoli ZEN).

Dacă abia acum aflaţi despre existenţa ceasurilor Obaku, eu vă recomand să le acordaţi atenţie, pentru că sunt unele dintre cele mai frumoase ceasuri de generaţie nouă, din categoria low-cost.

Pe ăsta din imagine, modelul V157 GMCIRN, l-am primit cadou, fiind una dintre cele 5 variante disponibile în colecţia V157G (le găsiţi pe toate aici).

Ceasul are un cadran de 43mm în diametru şi 9mm grosime, iar cureaua de 24mm lăţime e din piele de viţel. E un ceas uşor (55g), care poate fi purtat fără probleme la o ţinută smart-casual.

Obaku V157 GMCIRN - 1

Obaku V157 GMCIRN 2

Aşa cum se vede şi în imagine, pe cadran are două complicaţii – cea de sus arată data, iar cea de jos arată tot ora, doar că în formatul de 24 (nu te ajută cu nimic, e o funcţionalitate cu scop decorativ).

În România, preţul modelului Obaku V157 GMCIRN este de 650-750 de lei (văd că e în stoc pe topwatch.ro) şi poate fi un cadou inspirat dacă celui vizat îi plac ceasurile simple şi elegante. Sau dacă are ceva înclinaţii ZEN :)

V157 GMCIRN

V157 GMCIRN cutie

Despre autor

Alexandru Negrea

În mod normal fac marketing în social media, dar îmi plac foarte mult ceasurile de mână şi citesc tot ce prind despre istoria ceasurilor, aşa că am decis să scriu despre ele pe acest blog. Vă mulţumesc anticipat pentru orice comentariu şi/sau sugestie. Modalităţi de contact găsiţi aici.

2 comentarii